Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Всичките Ви нужди за сигурност в един продукт

Насладете се на несравнимото усещане на сигурност с получила много награди защита срещу хакери, вируси и зловреден софтуер. Плюс защита на плащания и инструменти за поверителност, които Ви предпазват от всеки ъгъл.
Включени premium функции:

 • Безплатен VPN с до 300 MB трафик на ден
 • Безплатно Kaspersky Password Manager Premium
 • Безплатно Kaspersky Safe Kids Premium
Съвместим с:
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
* Оферта само за 1,2,3 и 4 устройства

Награди и изпълнение

Цялостна защита срещу киберзаплахи

Защитена
мрежа
Получете онлайн поверителност и свобода с VPN
 • Криптирайте своите данни на опасна обществена Wi-Fi мрежа
 • Скрийте своя IP адрес дори от Вашия доставчик на интернет услуги
 • Бъдете сигурни, че онлайн действията Ви не се регистрират
 • Свързвайте се към изключително бързи частни сървъри
Safe
money
Защитавайте своите пари, самоличност и поверителност
 • Извършвайте плащания чрез криптиран браузър
 • Спрете крадците на самоличност с антифишинг
 • Защитете своите пароли в лично хранилище
 • Заключете своите Android приложения с допълнителна сигурност
Пазете Вашите деца онлайн и в реалния свят
01
GPS проследяване и предупреждения
Намерете децата си на карта, определете безопасна зона, в която да останат, и получавайте известия, ако я напуснат.
GPS tracking & alerts
badge
GPS
проследяване
02
Безопасно търсене в YouTube
03
Филтри за уебсайт
04
Време пред екрана и използване на приложения
GPS tracking & alerts
badge
GPS
проследяване
GPS tracking
Безопасно търсене в
YouTube
alerts
Филтри за
уебсайт
alerts
Родителски
контрол

Какво има в Kaspersky Total Security?

Антивирусна защита
Многослойна защита, предназначена за предотвратяване и неутрализиране на зловреден софтуер.
 • Антивирусна програма в реално времеСканира непрекъснато Вашите устройства за вируси, червеи, троянски коне, криптолокъри, руткитове и шпионски софтуер – като Ви предпазва както от нови, така и от вече установени онлайн заплахи.
 • Автоматично предпазване от експлойти (само за Windows)Идентифицира сложни мрежови експлойти във Вашия компютър. Това включва откриването на EternalBlue и SMBloris експлойти, като и двете могат да доведат до сривове на операционни системи и могат да направят компютрите Ви неизползваеми.
 • Програма за премахване на троянски конеОткрива и премахва вируси на троянски коне и интернет червеи, които забавят работата на Вашите компютри с Windows и устройства с Android. Това се извършва автоматично, така че не е необходимо ръчно да редактирате системни файлове.
 • Мигновено откриване на заплахиОсигурява непрекъснато анализиране в реално време на файлове, приложения и уебсайтове във Вашите компютри и устройства с Android, предпазвайки Вас и Вашите данни с бързо откриване на заплахи.
Срещу хакерство
Предотвратява неоторизиран достъп и кражба на данни от Вашия компютър и мобилни устройства.
 • Двупосочна защитна стена (само за Windows)Помага Ви да предотвратите хакерски атаки срещу Вашия компютър, като Ви предоставя откриване на входящи и изходящи мрежови заявки. Това Ви позволява да преглеждате, оценявате и управлявате всяка една извършена входяща и изходяща връзка.
 • Защита на плащания Работи на Вашия Mac и компютър, като Ви пренасочва към защитен браузър от банков клас, когато извършвате онлайн трансакции. Не позволява прихващане от хакери на данните на Вашата кредитна карта и финансови данни.
 • Програма срещу рансъмуер (само за Windows)Наблюдава компютъра Ви в реално време за идентифициране на дейности, които съответстват на поведение на рансъмуер. Това позволява незабавно блокиране на подозрителни дейности, спиране на рансъмуер атаки, които се опитват да Ви блокират от Вашите машини.
 • Заключване на приложенияПозволява Ви да защитавате приложения на Вашите устройства с Android, като ги заключва със защита срещу хакване. След като защитите дадено приложение, то може да бъде отключено единствено с личен PIN код, чрез начертаване на таен модел или с пръстов отпечатък.
Високотехнологична защита
Усъвършенствано сканиране за откриване на безфайлов зловреден софтуер и заплахи тип „нулев ден“.
 • Детектор на зловредни връзкиРаботи, като препраща данни от Kaspersky Security Network към връзки за анализиране на отворени от Вас уебстраници, информира Ви относно зловредни уебадреси и кодира цветово отделни URL връзки на базата на тяхното ниво на заплаха.
 • Програма за защита от зловреден софтуер (само за Windows)Предпазва Вашия компютър от редица опасни и сложни зловредни софтуери, като „безфайлов“ зловреден софтуер, който се записва директно в RAM паметта на Вашия компютър вместо на твърдия му диск.
 • Управление на приложенияПредотвратява достъпа на ненадеждни приложения до критични системни процеси и личните Ви данни
 • Персонализиран подобрен браузърЗадейства екранни предупреждения, ако се опитате да посетите сайтове, които се считат за опасни или потенциално опасни. Тази програма извършва оценката с помощта на списък от сайтове, които са били атакувани преди това, и Ви пита дали искате да продължите, или не.
Privacy Protection
Криптира Вашите лични данни и данни от сърфиране, като същевременно не позволява на киберпрестъпниците да Ви шпионират.
 • Интелигентен и бърз VPNКриптира данните, които изпращате и получавате, с 256-битов AES шифър, което не позволява на престъпниците да четат Вашите имейли, снимки и банкови данни. Освен това скрива Вашия IP адрес, така че сърфирането Ви не може да бъде проследено – дори и от Вашия доставчик на интернет услуги.
 • Програма срещу фишингПредпазва Ви от измамни сайтове и имейли, създадени от киберпрестъпници, за да откраднат Вашата самоличност. Този софтуер идентифицира сложни измами и Ви изпраща предупреждения, ако бъде открита фишинг дейност.
 • Поверително сърфиранеБлокира проследяването на Вашите дейности и събиране на лични данни в уебсайтове и социални мрежи, които посещавате на Вашия Mac и компютър. Това не им позволява да насочват към Вас досадни и натрапчиви реклами.
 • Защита на уебкамератаСпира неоторизиран достъп до Вашата уебкамера на компютри с Windows и Mac, така че никой да не може да Ви наблюдава у дома. Предупреждава когато приложение се опита да използва уеб камерата и Ви позволява да блокирате нежелани или да дадете разрешение на доверени такива.
Разширена защита
Функции за защита за Вашия дом, Wi-Fi мрежи и периферни устройства.
 • Мениджър на паролиЗащитава Вашите пароли, данни на кредитни карти и поверителни документи в криптирано хранилище, което може да бъде отключено само с главна парола. Освен това генерира силни пароли, които ще Ви помогнат да защитите поверителността на своя акаунт.
 • Програма за защита от мрежова атакаСканира дейности на входящ трафик за признаци на мрежови атаки на Вашите компютри. След откриването на атака тя блокира мрежовата активност от атакуващия компютър за един час и Ви изпраща предупреждение с опцията за блокирането му за по-дълго.
 • Програма за блокиране на реклами (само за Windows)Спира показването на Вашия компютър с Windows на досадни банери на уебсайтове и потенциално зловредни реклами. Ако нямате против показването на реклами от конкретни сайтове, можете да ги поставите в белия списък, за да продължите да ги виждате, когато ги посещавате.
 • Защита срещу кийлогъри (само за Windows)Автоматично спира записването на Вашите натискания на клавиши от кийлогъри на Вашия компютър с Windows, като помага за защита на Вашите пароли, банкови данни и друга поверителна информация, когато ги въвеждате на клавиатурата.
Защита за децата
Разширен родителски контрол за проследяване, филтриране и защита на онлайн дейностите на Вашите деца.
 • Програма за блокиране на съдържание за възрастниПозволява Ви да спрете децата Ви да посещават сайтове с неподходящо съдържание, като видеоклипове за възрастни, хазарт и насилие. Можете да изберете да блокирате достъпа или да получавате известия, ако детето Ви посещава нежелани сайтове на своите компютри и устройства с Android.
 • Управление на времето пред екранаПозволява Ви да управлявате времето пред екрана на Вашите деца по устройство, като блокира техните компютри или устройства с Android, когато времевото ограничение, което сте задали, е надвишено. Освен това можете да да разглеждате отчети относно начина, по който децата Ви използват своите устройства, за да можете да идентифицирате проблемните зони.
 • Безопасно търсене в YouTubeПозволява Ви да наблюдавате хронологията на търсене в YouTube на Вашите деца и да блокирате резултати от търсения на теми като алкохол, тютюн и хазарт на компютри и устройства с Android.
 • GPS локатор на децаПозволява Ви да преглеждате точното местонахождение на Вашите деца в реално време на цифрова карта. Освен това можете да посочите „безопасна зона“ за Вашите деца, в която да стоят, и да разберете незабавно, ако я напуснат, чрез предупреждение директно до Вашите устройства.

Отзиви от клиенти

Разберете какво имат да кажат нашите клиенти относно Kaspersky Total Security

Един лиценз покрива всичките Ви устройства
Изберете няколко устройства, за да получите цялостната защита, която Ви е необходима
01
Инсталирайте лесно на всяко устройство
Тъй като нашата сигурност е лека, можете лесно да го инсталирате на старите си устройства, както и на новите.
GPS tracking & alerts
02
Защитавайте комбинация от устройства
03
Управлявайте своята сигурност от едно място
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Често задавани въпроси

Как да изтегля и да инсталирам приложението?
Можете да изтеглите софтуера директно от нашия уебсайт. Просто завършете покупката си и връзката за изтегляне ще се появи на страницата за потвърждение на поръчката. Същата връзка за изтегляне също така ще Ви бъде изпратена в имейл за потвърждение на поръчката. Моля, имайте предвид, че ще имате нужда от Вашия код за активиране, за да използвате своето приложение за сигурност. Този код ще бъде показан на Вашата страница за потвърждение на поръчката, както и изпратен по имейл до Вас.
Колко устройства мога да предпазвам?
Когато закупувате своя лиценз, просто изберете колко устройства желаете да защитите. По време на периода на лиценза можете да защитавате комбинация от типове устройства до общия брой устройства, които се покриват от Вашия лиценз. Например можете да изберете лиценз за 3 устройства, за да защитавате компютър с Windows, Macbook и мобилно устройство с Android. Освен това можете да разменяте устройства по всяко време, например като премахнете Macbook и добавите iPad.
Ще получа ли най-новата версия?
Да, ще получите най-новата версия на софтуера и всички надстройки, които впоследствие ще бъдат издадени по време на вашия абонаментен срок.
Колко бързо мога да започна да използвам приложението?
Можете да изтеглите, инсталирате, активирате и да започнете да използвате софтуера незабавно след покупката.
Кои методи на плащане приемате?
Ние приемаме Visa, Mastercard и American Express. Всички трансакции на нашия уебсайт са напълно защитени.

Изберете правилната за Вас защита

Разгледайте функциите за сигурност във всеки един от нашите продукти по-долу

Основен пакет
Усъвършенстван пакет
Windows®
macOS®
Android™
Premium пакет
Windows®
macOS®
Android™
iOS®

Системни изисквания

Операционна система
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 или по-нова версия
 • Android 5.0 или по-нова версия
 • iOS 12.0 или по-нова версия
Технически изисквания
 • Интернет връзка
 • Процесор: 1 GHz или повече
 • RAM памет: мин. 1 GB (компютър) или 2 GB (Mac)
 • Дисково пространство: мин. 1,5 GB (компютър) или 3,1 GB (Mac)
Езици
 • Английски
 • Индонезийски
 • Корейски
 • Тайландски, английски
 • Виетнамски
 • Традиционен китайски
 • Традиционен китайски само с win и mac, английски
 • Френски
 • Португалски (Бразилия)